Årets utställare

wahl swedish barber expo

Följande utställare är klara för i år:

swedish barber expo

Andis

Ett av de ledande varumärkena inom klippmaskiner och trimmers för barberare. De visar upp senaste nyheterna från Andis.

swedish barber expo

Antiga Barbearia de Bairro

Portugisiskt livsstilsmärke som kombinerar klassisk barberartradition med moderna ingredienser, i förpackningar inspirerade av Portugals arkitektur och natur. Grundaren Luis Miguel Pereira är på plats.

swedish barber expo

Barber Furniture

Vintage inredning för barberare i gedigna träslag med exklusiva detaljer som marmorbänk, glasdörrar och beslag. Barber Furniture är ett holländskt företag skapat av en möbeldesigner och en barberare.

swedish barber expo

Barber Supplier

Hela teamet från Barber Supplier är på plats som arrangör för eventet. I vår monter hittar du bl a Percy Nobleman, Layrite, King Brown Pomade, Proraso, Clubman Pinaud, The Bearded Man Company, Feather och Mondial 1908. Förbrukningsprodukter för barberare och inredning till din barbershop.

swedish barber expo

Beard Brother

Grundaren till svenska skäggvårdsmärket Beard Brother är på plats. Ett av Sveriges snabbast växande skäggvårdsmärken, handtillverkade ekologiska produkter med spännande dofter.

swedish barber expo

Captain Fawcett

Det mest exklusiva skäggvårdsmärket på marknaden, alla produkter är ”Empire made”. Grundaren Richie Finney från England är på plats och signerar sin bok: The Quintessential Grooming Guide for the Modern Gentleman.

swedish barber expo

Fit for Vikings

Norsk/isländska skäggvårdsmärket Fit for Vikings grundare är på plats. Naturlig skäggvård i en bred serie med 7 dofter, där namnen har fått sin inspiration från den isländska faunan.

Fit for Vikings Barber Academy

Till hösten startar Norges första barberarutbildning, en 20 veckors kurs som ger dig en bra grund för att börja jobba som junior barber på salong. Rektor och utbildningsansvarig är Tom Chapman, som är på plats.

swedish barber expo

Hairmagazine

Nordens största hårmagazine, med utgåvor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Redaktionen är på plats för att inspireras av den svenska barberarkulturen och är vår mediepartner för eventet.

swedish barber expo

JRL

Ett amerikanskt varumärke som erbjuder prisvärda klippmaskiner och trimmers för barberare och frisörer.

swedish barber expo

Just for men

Världens ledande varumärke inom hårfärger och skäggfärger för män. Snabbverkande formula som färgar gråa strån på 5 minuter för ett naturligt resultat.

swedish barber expo

Konayuki

Handtillverkade frisörsaxar av japanskt stål. Konayuki erbjuder en otroligt hög kvalitet med en vettig prisbild. Stålet är tillverkat enligt japansk tradition, vilket ger överlägsen precision och livslängd.

swedish barber expo

Lion’s Barber Collective

En välgörenhetsorganisation från England startad av internationella erkända barberare som utbildar barberare hur man lär sig upptäcka signaler på psykisk ohälsa för att förebygga självmord, samt sprida information om psykisk ohälsa bland män. Grundaren Tom Chapman är på plats.

swedish barber expo

Mr Bear Family

Sveriges första och största skäggvårdsmärke. Grundaren Björn är på plats med sin skäggvårdsserie och visar upp nyheter inom rakvård och hårvård, tillsammans med Johan Hagvall som är ansvarig barberare för Mr Bear Family Barbershop och utbildare av varumärket.

swedish barber expo

The Bearded Chap

Australiens första och främsta skäggvårdsmärke. Grundaren Luke Swenson är på plats för att introducera sin exklusiva skäggvårdsserie, som är baserad på de allra finaste naturliga ingredienserna, handtillverkade i Australien i snygga vintageförpackningar.

swedish barber expo

Toppik

Världens mest sålda hårfibrer. Döljer tunnhårighet med enkel applicering som ger ett naturligt resultat. Nytt i serien är Root Touch Up, en produkt som kan användas för att ge illusionen av ett fylligare skägg och skapa skarpa linjer vid fade.

swedish barber expo

Wahl

Ledande inom klippmaskiner och trimmers för barberare. Wahl erbjuder en stor bredd i sortimentet med maskiner anpassade för både klassiska och moderna herrklippningar.

swedish barber expo

Wavy

Bokningssystem för barberare och frisörer, som erbjuder en enkel och användarvänlig lösning för att boka via internet eller via en app, med påminnelse-sms. Prissättning per barberare och utan några bindningstider.

swedish barber expo

YS Park

Ett av de mest avancerade varumärkena inom frisörkammar. De erbjuder en otrolig bredd av kammar, där varje modell har en uttänkt form och funktion. Tillverkade i Japan.